Jablčný cider

Jablčný SIGELSBERG cider je vyrábaný tradičnou metódou zo 100% jablčnej šťavy, zo slovenskćh jaĺk. Patrí k najstarším cidrom vyrábaným na Slovensku. Jeho výroba započala v roku 2011 v krásnom okolí Banskej Štiavnice. Výborne sa hodí k jedlám, ale aj zákuskom. Odporúća sa k pečenému bravčovému mäsu, či hamburgeru. Vynikajúce sú jeho osviežjúce vastnosti. Obsahuje 5,9% alkoholu.

Získal mnohé prestížne ocenenia, napríklad :
– 1. miesto na INTERNATIONAL BEER FESTIVAL BUDWEIS 2018 a 2019 – Zlatá pečať 2018, Zlatá pečať 2019
– Strieborná medaila na International Cider Challenge 2019
– Great Taste 2018  1* – ocenenie v najprestížnejšej svetovej potravinárskej súťaži (Sigelsberg jablčný cider suchý)
– Great Taste 2019  1* – ocenenie v najprestížnejšej svetovej potravinárskej súťaži
– Strieborná medaila na International Cider Challenge 2019 (Sigelsberg cider čierna ríbezľa sladký)
– 2. miesto na INTERNATIONAL BEER FESTIVAL BUDWEIS 2019 – Strieborná pečať 2019 (Sigelsberg cider špeciálna edícia)
– 2. miesto na súťaži INTERNATIONAL BEER FESTIVAL BUDWEIS 2018 v kategórii Cider tradičný.

Výrobok možno označiť aj ako vegánsky a vegatariánsky výrobok

Zobrazuje sa všetkych 5 výsledkov

Zobrazuje sa všetkych 5 výsledkov